Siirry pääsisältöön

#117 UUDET TUULET PUHALTAA


Vuosi vaihtui ja se toi tullessaan paljon muutoksia omaan elämääni. 

Aloitin 2.1. AMK opiskelut ja tavoitteena olisi kolmen vuoden päästä valmistua Sairaanhoitajaksi. Myös Veksi-ponin vuokraus alkoi 9.1. Ja mitä vielä.. Toimin meidän ratsastusseuramme Jäsensihteerinä sekä somevastaana (instagram ja nettisivut). 

Ainiin, pistin sometempauksen pystyyn; Haaste, teemana Ratsastajan hyvinvointi. Osallistujia on ilmoittautunut mukaan reilu 300 henkilöä, mutta tällä hetkellä sitoutuneita on noin 200. Vielä otamme mukaan osallistujia!

Tässä kaiken ohella myös on mielessä tuleva Blogiexpo'19. Raati valitsee jokaiseen kategoriaan neljä sopivaa ehdokasta ja yleisö pääsee niistä äänestämään kunkin kategorian parhaimman! Äänestys on auki 25.2-10.3. Voittajat julkistetaan Helsiki Horse Fairissa Blogiexpo'ssa. HHF tapahtuma on tänä vuonna 15-17.3.

Voin suositelle hevosmielisille ihmisille käymään messuille, me olimme siellä viime vuonna edustamassa New Forest yhdistystä yhdessä Bäkkiksen kanssa!

Noora ja Bäkkis, Helsingin messukeskukella, HFF 2018 c. Janette H.

Mutta mitä kaikkea kuuluu minun vapaa ajan askareisiin liittyen seuran toimintaan ja Haaste-tempaukseen?

Paljon töitä. Töitä, jota teen puhtaasti sydämestäni, enkä siintä saa rahallisesti mitään korvauksia. Haluan silti tehdä, haluan kehittää itseäni ja harjoitella erilaisia asioita, ehkäpä minä joskus pääsen ihan oikeisiin Hankkeisiin mukaan. 


Haaste alkaa 25.1, mutta olen jo ennen sen alkua kerennyt kuluttamaan Haaste-tempaukseen yhteensä jo noin kahdeksankymmentä tuntia (80h) aikaa ja vielä on edessä saman verran kerrottuna kolmella... Teen kaiken yksin, mikä tuo lisähaasteita, mutta onneksi saan tarvittaessa kysyttä eritahoilta mielipiteitä ja etenkin kiitos Linnealle, kun kuuntelee avautumisiani kun hermot meinavat pettää.
Moni onkin minulle tässä jo kerennyt kuittaamaan, että eihän se ole kuin vain pistää haaste kasaan ja aloittaa.. Joo kyllä vain, mutta siihen kun liittyy kaikki mm. tukiryhmien kasaaminen, oheistehtävien suunnittelu, toiveiden kuunteleminen ja niiden toteuttaminen, osallistujien tukeminen, ohjeiden kirjoittaminen kattavasti, motivaation säilyttäminen jne.

Kaikesta huolimatta tämä on mukavaa puuhaa! Odotan innolla haasteen virallista alkamista sekä sen tuomaa hyvää mieltä.
Jos sinä et ole vielä mukana haasteessa - käy ihmeessä ilmoittautumassa instagramissa, tai laita minulle sähköpostia osoitteeseen: hartikanlahti@gmail.com
Kommentit

 1. Oot kyllä aikamoinen!! Kyl se siitä lähtee! :) Ja onneks on hyvät tukiverkostot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se ahkerointi kannattaa! :) onneks oot olemassa!

   Poista
 2. Innolla odotetaan haasteen alkua, sekä minä että tytär! Hienoa, että jaksat sen järjestää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että olette osallistumassa mukaan Haasteeseen. Katsotaan miten puserretaan haaste yhdessä läpi. Onneksi on ihania osallistujia ja seuraajia, jotka alkaneet viesteillä zemppaamaan.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#116 HAUSKA PÄÄTÖS VUODELLE '18

# 115 ~ HARTIKANLAHTI ~